Právě vysíláme

Od soboty exkluzivně pouze na Evropě 2: VERONA představuje vtipný letní hit.

29. května 2015 15:16
Od soboty exkluzivně pouze na Evropě 2: VERONA představuje vtipný letní hit.

Nakažlivá melodie roztančila celý tým v odlehčeném videu

Hudební dvojice Verona představuje singl Teď a tady, který vychází u vydavatelství BrainZone a který má všechny předpoklady stát se hitem tohoto léta! Veselý song, který sám sebe bere s velkou nadsázkou a vtipem, doplňuje skvělý klip plný roztančených postav.  

Klip láká k tanci všechny, kteří zrovna chtějí tančit, ať už to umí, nebo ne. Režisér Lukáš Hrdý obsadil velké množství tanečníků i netanečníků a oblékl je do originálních kostýmů. Do nakažlivého rytmu songu Teď a tady tak vidíme podupávat krabičku hranolek, kulturistu, živou husu nebo potápěče a všichni si to naplno užívají.

V klipu takto řádí také celý tým Verony, tedy booking manažerka Marcela, zvukaři Ráďa a Michal a také textař Viktor Dyk. Zatančili si i partneři obou členů Verony, pozorný divák si ale jendotlivé členy schované v kostýmech v klipu musí najít sám. A i po několikátém shlédnutí je stále co objevovat, pestrost videa je opravdu velká.

Zpěvačka Markéta popisuje atmosféru při natáčení: „Musím říct, že natáčení bylo hodně náročné s ohledem na počet komparzistů, nicméně to bylo jedno velké překvapení, protože každý, kdo se ještě v maskérně styděl a křižoval se, že před kameru nevleze, to nakonec parádně bez zábran rozjel!“

 

A co čeká Veronu nyní?

Hned po uvedení singlu Teď a tady v Čechách a na Slovensku se chystá její anglická verze, která poputuje za hranice.

Markéta se také chystá udělat si kapitánské zkoušky na loď, aby mohla v létě brázdit řeky a nádrže po celé České republice.

“A do toho všeho budeme pařit na letních parketech na nový singl „Teď a tady“ a bude to skvělý!” směje se zpěvačka.

Články, které by tě mohly zajímat