Právě vysíláme

OLGA LOUNOVÁ pomáhá pejskům a složila song Protože to nevzdám! Na písni se podílela známá jména hudební scény

28. září 2019 11:10
OLGA LOUNOVÁ pomáhá pejskům a složila song Protože to nevzdám! Na písni se podílela známá jména hudební scény

Olga Lounová se rozhodla podpořit naše čtyřnohé psí kamarády a nazpívala charitativní song s názvem Protože to nevzdám. Na spolupráci si potom přizvala slavné osobnosti z české hudební, ale i youtuberské scény.

Češi jsou národem pejskařů a řada z nás si neumí život představit bez psího společníka. Stále ale bohužel existují lidé, co týrají zvířata a ubližují tak nevinným tvářím. Olga Lounová se proto rozhodla podpořit projekt Gump, jenž je vymyšlen a organizován nadačním fondem Se psem mě baví svět a má pomáhat zachraňovat psy z různých útulků a „dočasek“. Jedná se o psy, kteří jsou v daném útulku dlouho nebo jsou ve vyšším věku nebo psy kteří potřebují lékařskou pomoc. Podle příběhu pejska Gumpa dokonce vznikla kniha od Filipa Rožka, kterou je možné sehnat v knihkupectví.

Zpěvačka složila píseň Protože to nevzdám a na spolupráci si zavolala velká jména naší hudební scény. V songu se tedy objevuje Richard Krajčo, Marta Kubišová, David Kraus, Bára Basiková, Petr Kolář, kapela Poetika, Pavel CaltaSebastian či Tereza Mašková. Kromě toto na písni spolupracovali i zástupci českého YouTube a v songu zarapoval Earth a zazpívala Anna Šulcová.

Podívejte se na klip, co natočil uznávaný režisér F. A. Brabec. Jak se vám líbí?

 

Zdroj: YouTube, dejmipac.cz

Články, které by tě mohly zajímat