Právě vysíláme

Olga Lounová se pochlubila fotkami dcery. „Je to naše malá Amazonka,“ napsala

29. listopadu 2022 15:32
Olga Lounová se pochlubila fotkami dcery. „Je to naše malá Amazonka,“ napsala

Zpěvačka Olga Lounová se před několika dny stala maminkou. S malou Arianne se stále sžívá a jak sama říká, největší oporou je jí nyní rodina, která jí ve všem pomáhá. Prožívá nyní nejšťastnější chvíle svého života.

Olga Lounová si užívá mateřství. Před několika dny se stala maminkou Arianne, kterou přivedla na svět při ambulantním porodu. Po něm téměř okamžitě vyrazila domů, kde se jí dostává obrovské podpory od rodiny. „Jezdí za námi, vaří, perou, žehlí, nakupují,“ popsala zpěvačka na svém instagramu a svým nejbližším při té příležitosti poděkovala.

Za sebou už mají první rodinné focení. Lounová se s krásnými snímky pochlubila i svým fanouškům a jak se přiznala, na malou Arianne se nemůže vynadívat. „Zatím na ni neustále zírám. Je to naše malá Amazonka. Nejlepší postýlka jsem, koukám, nakonec já. Nejraději spí na mě.“ Na fotkách to interpretce s dcerou i přítelem velmi sluší a je znát, že u nich doma aktuálně převažují pocity štěstí a radosti.

Na první porod má Lounová velkou vzpomínku. Nechala si několikrát upravit placentu. Má z ní jak obrázek na zeď, tak tinkturu. Zbytek si pak nechala usušit. „Na malé kousky, kdyby bylo potřeba,“ přiblížila.

Dceru má muzikantka s hokejovým trenérem Janem Kreglem. Toho odtajnila až v průběhu těhotenství ve videoklipu k písni Patříme k sobě. „Patříme k sobě je píseň pro všechny, kteří berou lásku jako důležitou část svého života. Ať už s někým trávíte jen pár nádherných let, stojí za to se o to stále pokoušet,“ okomentovala Lounová.

Články, které by tě mohly zajímat