Právě vysíláme

Olivia Rodrigo bere fanoušky v novém videoklipu Traitor na emoční jízdu

23. října 2021 13:10
Olivia Rodrigo bere fanoušky v novém videoklipu Traitor na emoční jízdu

Olivia Rodrigo patří v současné době mezi nejposlouchanější teen zpěvačky na světě. Pro své fanoušky si aktuálně připravila videoklip k éterickému singlu Traitor, který vyšel na jejím debutovém albu Sour. A je to emoční jízda!

Olivia Rodrigo bere v novém videoklipu své příznivce na další emoční jízdu. S přáteli se projíždí ve svítícím pick-upu městem, vrhá se do školního bazénu či běží k fotbalovému hřišti. Snaží se zábavou dostat z bolesti, kterou v ní zanechal bývalý přítel, když ji opustil kvůli jiné. V závěru zpěvačka prochází dveřmi ven z galaxie a zavírá je za sebou.

Fanoušci Rodrigo jsou z vizuálu nadšení. „Myslím, že několik dalších dní nebudu kvůli emocím, které ve mně vyvolal, k dispozici,“ napsala Olivia Trivago na Twitteru  „Videoklip je tak kreativní! Zbožňuju ho!“ nechala se slyšet Irene Anna.

Jak zpěvačka prozradila v nedávném rozhovoru pro magazín Rolling Stone, vůbec si nečte články, které o ní vycházejí na internetu. „Nemyslím si, že má někdo právo se vyjadřovat k mému soukromí. Lidé by se neměli starat o to, co nosím nebo jak mluvím. Mít odstup je pro mě důležité,“ uvedla.

Články, které by tě mohly zajímat