Právě vysíláme

Olivia Rodrigo ovládla Billboard Music Awards, oceněni byli i Ye nebo Justin Bieber

16. května 2022 12:10
Olivia Rodrigo ovládla Billboard Music Awards, oceněni byli i Ye nebo Justin Bieber

Ve Spojených státech amerických se v neděli rozdávaly Billboard Music Awards. Show moderoval Sean „Diddy“ Combs, nejvíce sošek si pak odnesla Olivia Rodrigo, která proměnila sedm ze třinácti nominací.

Ještě před šestnácti měsíci byla Olivia Rodrigo poměrně neznámou zpěvačkou. Pak ale vydala singl Drivers License a život se jí obrátil vzhůru nohama. V neděli na Billboard Music Awards svůj um navíc zhodnotila, když proměnila celkem sedm nominací ze třinácti. Stala se Nejstreamovanější interpretkou roku, její skladba Levitating byla oceněna jako Top Radio Song a zvolena byla rovněž Nejlepší umělkyní roku.

Jen o jednu sošku méně si odnesl Ye, dříve známý jako Kanye West. Stal se mimo jiné Nejlepším umělcem roku, jako „top“ byla oceněna i jeho deska Donda, a to konkrétně v podkategoriích „gospelová“ a „křesťanská“. Aktuálně má Ye na svém kontě celkem sedmnáct sošek z Billboard Music Awards, dorovnal tak sedmého Eminema.

Pětkrát se radoval také Drake, u Taylor Swift pak skončily celkem čtyři ceny. A pět si jich do své sbírky přidal i Justin Bieber. S prázdnou neodešli ani BTS, u nichž se spekuluje o pozastavení kariéry. V Jižní Koreji je totiž povinná vojenská služba. Mezi dalšími oceněnými byli i Lady Gaga, Twenty One Pilots, Doja Cat nebo The Weeknd.

Články, které by tě mohly zajímat