Právě vysíláme

OLLY MURS chystá nové album a nechybí na něm řada skvělých hostů! Kdy vyjde a co od něj můžeme čekat?

28. října 2018 11:10
OLLY MURS chystá nové album a nechybí na něm řada skvělých hostů! Kdy vyjde a co od něj můžeme čekat?

Olly Murs chystá nové dvojité album You Know I Know! Zpěvák slaví 10 let na scéně a deska obsahuje jak nové pecky, tak i sbírku starých hitů. Je to Ollyho nejlepší album vůbec?

Angličan nás minulý týden překvapil novým singlem Moves, kde si jako hostujícího interpreta pozval rappera Snoop Dogga. Olly na nové desce You Know I Know spolupracoval s řadou velkých hudebních jmen. Mezi hosty nechybí například reggae zpěvák Shaggy nebo kytarista Nile Rodgers. Nová část dvojité desky je nejambicióznějším projektem, do kterého se Olly kdy pustil.

Nová deska You Know I Know obsahuje celkem 14 nových hitů

Album je mnohem veselejší a popovější, než jeho předchozí materiál. Ze sympatického baviče, kterého jsme před deseti lety poznali v britské pěvecké soutěži X Factor, je nyní zkušený popový maestro. A my mu to nesmírně přejeme. Dvojitá alba jsou čím dál vzácnějším fenoménem, ale podle všech předpokladů bude album You Know I Know jedno z nejvydařenějších Ollyho projektů. Deska vychází už 9. listopadu a my se nemůžeme dočkat, kdy si ji budeme moci poslechnout!

Na desce zároveň nechybí sbírka starších hitů

Zdroj: Metro UK, Instagram

Co by dělaly celebrity v alternativním vesmíru?

Články, které by tě mohly zajímat