Právě vysíláme

Olly Murs se stal tatínkem. Naše malá má už teď pekelný hlas, prohlásil na koncertě

21. dubna 2024 8:10
Olly Murs se stal tatínkem. Naše malá má už teď pekelný hlas, prohlásil na koncertě

Olly Murs září štěstím. V tomto týdnu se stal poprvé otcem. S manželkou Amelií přivítali na světě dceru Madison. Obě ženy zpěvákova života jsou z porodnice již doma. „Už teď má Madison pekelný hlas,“ prohlásil muzikant na koncertě v Leedsu.

Život Ollyho Murse se v posledních měsících razantně změnil. V červenci si vzal lásku svého života Amelii, v prosinci pak dvojice oznámila, že očekává svého prvního potomka. Malá Madison se narodila v uplynulém týdnu. „Naše malá je na světě. Už teď Tě neskutečně milujeme,“ napsal zpěvák na sítě.

Jen co si největší lásky svého života přivezl Murs z nemocnice domů, musel odcestovat na koncert. O svém štěstí na něm fanoušky nezapomněl informovat. „Jde o mou první show od chvíle, co jsem se stal tátou. Madison je doma s mou krásnou ženou. Bylo pro mě těžké je dnes ráno opustit. Ale je mi opravdovou ctí být tady s Vámi. Nechtěl jsem dnešní koncert rušit. Ale hned po něm budu spěchat domů, abych se podívat na své miminko,“ řekl publiku hudebník.

Během vystoupení poukázal na to, že už teď má jeho dcera „pekelný hlas“. Zřejmě se tak v posledních hodinách Murs příliš neprospal. I přesto ale zářil na koncertě štěstím.

Články, které by tě mohly zajímat