Právě vysíláme

ONEREPUBLIC vydávají nový singl Rescue Me!

19. května 2019 11:10
ONEREPUBLIC vydávají nový singl Rescue Me!

Jedna z nejpopulárnějších kapel současnosti, američtí OneRepublic, se vrací s novou písničkou Rescue Me. Úspěšné hudební uskupení nám představuje svůj druhý letošní singl, a tak se nemůžeme neptat, dočkáme se brzy i nové desky?

Nový začátek

Po úspěchu desky Native či Oh My My experimentují OneRepublic nadále s popovějšími a tanečnějšími rytmy. Právě tyto dva hudební žánry se projevují na novém singlu Rescue Me, jenž následuje úspěšnou písničku Bones. Skladba Rescue Me je pátým singlem, který kapela vydala po desce Oh My My, a tak se zdá, že bychom se letos mohli dočkat nové desky.

Kapela OneRepublic sice letos zahraje několik koncertů (od května do září), ale neplánuje žádné delší turné. Práce na posledních písničkách nové desky je pro americkou kapelu zřejmě momentálně nejdůležitější prioritou.

Těžké chvíle

Připravovaná deska měla vyjít už loni, ale hlavní zpěvák kapely Ryan Tedder v nedávném rozhovoru přiznal, že ho od loňska potkaly problémy s duševním zdravím. Prý i přišly chvíle, kdy to Tedder chtěl s kapelou úplně vzdát! Naštěstí se tak ale nestalo a Ryan se zbytkem kapely nám nyní představují svůj nový singl Rescue Me.

Co mu říkáte?

Zdroj: Official UK Charts, Instagram, YouTube, Youradio

Články, které by tě mohly zajímat