Právě vysíláme

Orlando Bloom promluvil o novorozené dceři. Podobá se jemu, nebo Katy Perry?

9. října 2020 11:10
Orlando Bloom promluvil o novorozené dceři. Podobá se jemu, nebo Katy Perry?

Katy Perry a Orlando Bloom se stali rodiči a užívají si novorozenou dcerku Daisy. Slavný herec se nyní rozpovídal o tom, komu je dceruška více podobná.

Maličká Daisy se narodila koncem srpna. Z Orlanda se tak stal dvojnásobný tatínek, protože s bývalou manželkou Mirandou Kerr už má syna Flynna. Komu se dcera zatím víc podobá? Je to kopie herce, nebo oblíbené zpěvačky? „Když se narodila, říkal jsem si, že je to malá verze mě. Pak ale naštěstí podědila krásné modré oči, které má Katy, a začala vypadat trochu jako moje maminka,“ řekl Bloom v show Ellen DeGeneres a dodal, že dcerku pomáhá hlavně uspávat. Na přebalování je tu zřejmě někdo jiný.

„Když byla Katy těhotná, šeptal jsem Daisy buddhistickou mantru. Pokaždé když teď vejdu do místnosti a ona uslyší můj hlas, tak ji to trochu uklidní. A když s ní chodím v náruči a šeptám jí, líbí se jí to, hezky na to reaguje,“ řekl a uvedl, že obličej dcery na sociálních sítích zatím ukazovat nebudou a doufají, že snímky dítěte nepořídí ani bulvární fotografové.

 

Zdroj: Instagram, YouTube, People.com

Články, které by tě mohly zajímat