Právě vysíláme

ORLANDO BLOOM promluvil o vztahu s KATY PERRY. Rozhodně není růžový!

10. srpna 2020 11:10
ORLANDO BLOOM promluvil o vztahu s KATY PERRY. Rozhodně není růžový!

Ačkoliv spolu Katy Perry a Orlando Bloom čekají dítě, jejích vztah rozhodně není růžový. To ostatně nyní přiznal i samotný herec.

Katy a Orlando se spolu seznámili před čtyřmi lety na hollywoodském večírku. V roce 2017 pak prodělali krizi a na nějakou dobu se rozešli. Loni na Valentýna se ovšem zasnoubili, a ačkoliv museli svatbu kvůli pandemii Covid-19 odložit, nyní se těší na miminko.

Vztah slavného páru však není procházka růžovou zahradou a samotný Orlando nyní v jednom ze svých rozhovorů přiznal, že je to spíš jízda na horské dráze. „Moc si přeji, abych vám mohl říct, že vše v našem vztahu bylo a je jen radostné a šťastné. Ale stejně jako cokoli jiného v životě, co je skutečné, má i náš vztah svou vlastní cestu. A ta naše je jako na horské dráze plné divokých vzletů a následných pádů. Rozhodně nepřipomíná lovestory z nějakého romantického hollywoodského slaďáku,“ řekl herec v interview pro News Corp Australia.

Katy Perry se stane maminkou poprvé. Orlando Bloom má devítiletého syna Flynna z předchozího manželství s modelkou Mirandou Kerr.

 

Zdroj: People.com

Články, které by tě mohly zajímat