Právě vysíláme

Otevřená zpověď Machine Gun Kellyho. V novince rapuje o sebevražedných myšlenkách i o potratu Megan Fox

1. března 2024 8:10
Otevřená zpověď Machine Gun Kellyho. V novince rapuje o sebevražedných myšlenkách i o potratu Megan Fox

Machine Gun Kelly má za sebou velmi těžké období. Rapuje o něm v novince Don’t Let Me Go, ve které přiznává myšlenky na sebevraždu. Track se však především točí kolem jiného tématu, a to ztráty nenarozeného dítěte.

Machine Gun Kelly vydal velmi emotivní track Don’t Let Me Go, který by se dal označit za jeho otevřenou zpověď. V textu se nedrží zpátky, rapuje o bojích se svými démony i o myšlenkách na sebevraždu. Celou písní se pak prolíná téma ztráty dítěte. O nenarozené miminko přišli s přítelkyní Megan Fox v roce 2021.

Zatímco herečka se z potratu vypsala v básních, ve kterých mimo jiné odhalila, že o holčičku přišla v desátém týdnu, její partner se již v minulosti z bolesti vyzpívával v songu Last November.

V Don’t Let Me Go je opět velmi otevřený. „Jak můžu žít s myšlenkou, že když jsme přišli o miminko, neměl jsem svou ruku položenou na jejím bříšku?“ rapuje zlomený Machine Gun Kelly.

Spolu s novinkou odhalil rapper své nové tetování. Horní část jeho těla nyní pokrývá černá barva. „Psychicky jsem se úplně složit a nechal jsem si potetovat celé své tělo – vyjma jediné věty,“ prozradil muzikant.

Články, které by tě mohly zajímat