Právě vysíláme

Padouch 6ix9ine: O kontroverzním rapperovi byl natočen dokument

31. ledna 2021 13:10
Padouch 6ix9ine: O kontroverzním rapperovi byl natočen dokument

Ačkoliv se o něm už nemluví tak moc jako dřív, Tekashi 6ix9ine je pořád dosti kontroverzní osobou amerického hip-hopu. O duhovém rapperovi byl natočen i třídílný dokument.

Třídílná série nese název Supervillain: The Making Of Tekashi 6ix9ine. Do dokumentu poskytl Tekashi po propuštění i exkluzivní rozhovor, který bude první serióznější sondou do života rapera z jeho vlastní perspektivy. 6ix9ine tak promluví o tom, jak vnímá svou osobu i proč nechce být nechce být superhrdina, ale spíše padouch.

Rapper se v americkém vězení nacházel od listopadu 2018 do dubna 2020 a několik posledních měsíců trestu byl v domácím vězení. Za trestnou činnost mu původně hrozilo 47 let za mřížemi, ovšem rapper se životu v base vyhnul tak, že policii udal několik členů jeho bývalého gangu Nine Trey.

Po návratu vydal rapper několik videoklipů, které lámaly rekordy na YouTube. Vydaná deska však už takový ohlas nesklidila a je tedy možné, že Tekashiho hvězdnost začne pomalu skomírat. Nebo tomu tak nebude? Uvidíme!

Podívejte se na trailer dokumentu:

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat