Právě vysíláme

Palaye Royale ruší koncerty, jejich mamince zbývají poslední hodiny života

18. dubna 2024 15:02
Palaye Royale ruší koncerty, jejich mamince zbývají poslední hodiny života

Kapela Palaye Royale si momentálně prochází nejtěžším obdobím ve svém životě. Maminka trojice bratrů bojuje od loňského července s rakovinou. Jak nyní kapela oznámila, zbývají jí poslední dny života. Proto ruší nejbližší koncerty a hodlá být rodiči maximální oporou.

Palaye Royale si prochází těžkým obdobím. Jak oznámili minulý rok na svých sociálních sítích jen pár týdnů poté, co odehráli neskutečně energický koncert na Rock For People, lékaři mamince bratrů diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stádiu. Nyní se její zdravotní stav drasticky zhoršil. Členové kapely své fanoušky informovali, že jejich mamince zbývají poslední dny života.

„Jsme naprosto zdevastovaní. Jak víte, naší mámě diagnostikovali v červenci roku 2023 rakovinu mozku a plic. Dlouho a těžce proti ní bojovala. Tento víkend ale naši mámu odvezli zpět do nemocnice, kde zjistili, že jí rakovina protrhla střeva a zbývá jí posledních pár hodin až dní,“ jsou ke svým příznivcům Palaye Royale zcela upřímní.

Nato konto oznámila kapela zrušení nejbližších koncertů. Chce zbývající čas strávit po boku své maminky, což je zcela pochopitelné.

Zpěvák Emerson Barrett se s fanoušky dokonce podělil o dojemnou píseň, kterou v uplynulých hodinách napsal. Nazval ji Death Sentence. „Zpívám ukolébavky, protože nechci říct sbohem… Pak přijde lékař, řekne pravdu a dá ti léky, abys neměla bolesti. Musíš se vzepřít rozsudku smrti, tenhle rozsudek smrti, prosím mami, odolej mu. Vím, že jsi chtěla být obdivovaná, ještě jednou se zamilovat… Pak ale přišel doktor a vše zničil,“ zaznívá v textu.

Kapela si české fanoušky získala svými živelnými vystoupeními. Několikrát se představila v Praze, naposled pak do tuzemska zavítala minulý rok, kdy to rozjela na stagi Evropy 2 na Rock For PeopleHradci Králové. Letos se renesanční rockeři postarají o after party po festivalu, která se uskuteční v pondělí 17. června 2024 v brněnském Sono Music Clubu.

Články, které by tě mohly zajímat