Právě vysíláme

Pam Rabbit má za sebou další milník v kariéře a oznamuje koncert v Roxy

16. ledna 2024 9:10
Pam Rabbit má za sebou další milník v kariéře a oznamuje koncert v Roxy

Zpěvačka a skladatelka s osobitým stylem Pam Rabbit s přehledem zvládla další těžkou zkoušku. Čtvrteční vyprodaný koncert v Lucerna Music Baru v Praze se setkal s pozitivní odezvou fanoušků i hudebních kritiků. Úspěšným vystoupením plným vizuálních efektů zároveň pokřtila svou nedávno vydanou debutovou desku I Love The Internet a na samém konci nabité show svým příznivcům oznámila překvapení: o poznání velkolepější koncert v klubu Roxy, který proběhne ve čtvrtek 3. října 2024.

Pam Rabbit má za sebou nejúspěšnější rok dosavadní kariéry. Na podzim vydala debutové album a následně vyrazila jako support na Mirai Arena Tour po hokejových halách napříč republikou. Nahrávku I Love The Internet následně pokřtila na svém prvním samostatném koncertu v pražské Lucerně. „Protože se deska jmenuje I Love The Internet, tak je jen na internetu, duh,“ vysvětlila nejdřív Pam, proč absentuje fyzická podoba alba. Namísto toho tak společně se členy kapely John Wolfhooker netradičně pokřtila mikinu ze svého nejnovějšího merchandisingu, který nese stejný název.

„Vy jste to vyprodali! Děkuju moc, bylo to insane! Luv uuu all,“ vzpomíná nadšeně Pam Rabbit na akci v Lucerně plnou emotivních momentů. O aftermovie zachycující výjimečný večer ve zpěvaččině kariéře se postaral její stálý spolupracovník, režisér Michael Nováček.

Po tom, co Pam poděkovala kapele, rodině, vydavatelství Universal Music a hlavně fanouškům, radostně oznámila upgrade. A protože máte moje srdíčko, tak teď surprise! Další koncert, na kterém se můžeme potkat, chystám na čtvrtek 3.  října 2024 v Praze v klubu Roxy,“ vzkázala svým stoupencům.

 

Články, které by tě mohly zajímat