Právě vysíláme

Pam Rabbit přichází s klipem a novým singlem DM Friends. Protančí se v něm až k soudnému dni

4. června 2023 9:10
Pam Rabbit přichází s klipem a novým singlem DM Friends. Protančí se v něm až k soudnému dni

Pam Rabbit přichází s hravým videoklipem a novým singlem DM Friends. Protančí se v něm až k soudnému dni.

Píseň DM Friends ležela Pam Rabbit v šuplíku už dlouho. „Měla jsem tenhle song schovaný v projektech možná dva roky a jednoho dne, když jsem nemohla najít múzu, tak jsem začala proklikávat staré projekty a vyskočilo na mě tohle,“ vysvětluje. Mladá zpěvačka a skladatelka arménského původu byla nominovaná na letošní Ceny Anděl a patří k nejvýraznějším objevům na české scéně. Na podzim připravuje Pam Rabbit vydání svého debutového alba a má před sebou nabitou letní sezonu. Videoklip, který vychází už dnes v 18:00 hodin podtrhuje zpěvaččinu osobitost, smysl pro humor a sarkasmus.

Text písně začala skládat s kamarádem Michaelem Nováčkem, finální podobu doladila jako obvykle s Filipem Vlčkem. Velkým otazníkem byl refrén, pro který chtěla původně napsat slova. Nakonec si uvědomila, že tato část musí zůstat prázdná. „Jen díky tomu vyleze ta melancholie, kterou jsem chtěla předat,“ říká Pam Rabbit.

 

Působivý videoklip měl původně tři různé scénáře, z nichž tématiku soudného dne jednohlasně odhlasoval zpěvaččin tým. „Ráda si dělám srandu z věcí, co lidi berou vážně a bojí se jich. Jedna z toho je smrt,“ směje se Pam Rabbit, která se jako tradičně podílela na scénáři, režii i postprodukci videoklipu.

Články, které by tě mohly zajímat