Právě vysíláme

Pam Rabbit vydává letní hymnu o lásce. Pohodovému singlu stuck in the cloud dala kosmickou podobu

5. července 2022 8:10
Pam Rabbit vydává letní hymnu o lásce. Pohodovému singlu stuck in the cloud dala kosmickou podobu

Pam Rabbit představuje singl s názvem stuck in the cloud, na kterém spolupracovala s producentem Filipem Vlčkem. „stuck in the cloud je snad můj první pozitivní lovesong od roku 2017. Vůbec songy jako tyhle nepíšu, ale zrovna jsem měla hezký období s přítelem, tak mě chytla múza,“ přiblížila zpěvačka s tím, že sebevědomí dodělat track jí dali fanoušci na TikToku. Česká píseň s anglickým názvem a frázemi dostala i kosmický videoklip, který si Pam Rabbit zrežírovala a oblékla se pro něj do vlastnoručně vyrobeného skafandru.

Pam Rabbit, vlastním jménem Pamela Narimanian, pravidelně osciluje mezi českou a anglickou tvorbou. Nejnovější singl je kombinací obou jazyků. „Dlouho jsem hledala, jak psát českou muziku tak, aby mě to bavilo zpívat stejně jako anglicky a myslím, že jsem ten způsob našla. Pro starší lidi možná bude výslovnost trochu nepříjemná, ale je to jen o zvyku,“ vysvětluje Pam Rabbit. „Hudba je kultura a kultura se mění, jinak by to byla nuda. Ale lidi z mojí generace a mladší jsou na tuhle češtinu zvyklí a nebude to pro ně nic divnýho…doufám,“ dodává s úsměvem.

Autorkou zamilovaného textu je samotná Pam Rabbit, na hudbě se spolu s ní podílel i Filip Vlček, který měl na starosti i produkci celého singlu. O netradiční videoklip, jak jsme u svérázné zpěvačky zvyklí, se postaral Michael Nováček, který má na svědomí i řadu dalších klipů Pam. „Nedokázala jsem si představit, že jsem v klipu hrozně zamilovaná a je to celý růžový. Potřebovala jsem do toho dát trochu svého humoru, a tak i vzniknul nápad, že budu astronaut z jiné planety a přijdu zachránit svého kluka na planetu Zemi,“ přibližuje zpěvačka.

Celý astronautský oblek si vyráběla sama. Je skoro nemožný ho sehnat, takže jsem ho musela od nuly celý vytvořit. Ale mě vyrábění kostýmů dost baví a hlavně myslím, že to stálo za to,” uzavírá umělkyně s arménskými kořeny.

Články, které by tě mohly zajímat