Právě vysíláme

Pandy, pařby a kukuřice – ED SHEERAN a JUSTIN BIEBER to v klipu k novému singlu pořádně rozjeli

17. května 2019 15:10
Pandy, pařby a kukuřice – ED SHEERAN a JUSTIN BIEBER to v klipu k novému singlu pořádně rozjeli

Ed Sheeran s Justinem Bieberem konečně zveřejnili hudební klip ke svému společnému singlu I Don’t Care! Téměř čtyřminutové video zanese oba slavné hudebníky do neobvyklých míst pomocí počítačových grafik. Jak se vám klip líbí?

Hvězdná spolupráce

Těžko lze v dnešním světě popové hudby hledat slavnější hudebníky, než je Ed Sheeran a Justin Bieber. Fanoušci nevěřili svým uším, když tito dva koncem minulého měsíce potvrdili, že spolu nahráli singl. Výsledek je veselý, zamilovaný singl I Don’t Care, jenž už nyní bourá hitparády v Nizozemsku a ve Švédsku.

Návrat Justina

Justin Bieber začátkem roku prohlásil, že si kvůli problémům s duševním zdravím hodlá dát pauzu na dobu neurčitou. Někteří fanoušci spekulovali, zda se Justin k hudbě vůbec vrátí. Kanadský zpěvák ale opět překvapil a po povedeném vystoupení na hudebním festivalu Coachella po boku Ariany Grande je zřejmé, že se Justin Bieber nehodlá hudby v nejbližší době vzdát.

Singl I Don’t Care s Edem Sheeranem pro Justina představuje největší hudební spolupráci, které se dosud kdy dočkal. Znamená to, že se Justin brzy nastěhuje do studia (alespoň obrazně) a začne dělat na nové desce? To se teprve uvidí. My jsme každopádně rádi za to, že se mladému Kanaďanovi znovu daří.

Mrkněte na klip k novému singlu I Don’t Care níže. Co mu říkáte?

Zdroj: YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat