Právě vysíláme

Panic! At The Disco končí, s fanoušky se rozloučí na turné

25. ledna 2023 12:48
Panic! At The Disco končí, s fanoušky se rozloučí na turné

Panic! At The Disco se loučí s fanoušky. Frontman Brendon Urie v úterý na instagramu kapely oznámil, že se sestava rozpadá. „Někdy musí jedna cesta skončit, aby mohla začít nová,“ napsal.

Kapela Panic! At The Disco po evropském turné, na které vyrazí v únoru a březnu, opustí hudební scénu. Rozpad sestavy potvrdil v úterý na sociálních sítích Brendon Urie, který se těší na novou kapitolu svého života. Jak prozradil, brzy se stane otcem. „Vidět svou ženu, jak se stává matkou, je vzrušující. Těším se na nové dobrodružství,“ uvedl muzikant.

Formace fungovala na scéně od roku 2004. „Byla to pekelná cesta. Nikdy bych si nemyslel, kam až se obyčejný kluk z Las Vegas může dostat. Navštívili jsme tolik míst na světě, našli si spoustu nových přátel,“ zavzpomínal Urie na instagramu.

V posledních letech fungovali Panic! At The Disco spíše jako sólový projekt právě Urieho, je tedy zcela logické, že s jeho odchodem zaniká celé hudební těleso. „Chci soustředit svou veškerou energii na svou rodinu, to znamená, že kapela už nebude existovat.“

„Děkuji všem za jejich dlouholetou podporu. Sedím tady a přemýšlím nad způsobem, kterým vám říct, jak moc jste pro nás znamenali. Slovy to ani nedokážu vyjádřit. Ať už jste s námi byli od začátku, nebo jste si cestu k nám našli později. Bylo nám potěším nejen sdílet pódium s mnoha talentovanými lidmi, ale také trávit čas s vámi všemi.“

Poslední koncert Panic! At The Disco odehrají v pátek 10. března 2023 v Manchesteru ve Velké Británii. Speciálním hostem bude zpěvačka Fletcher.

Články, které by tě mohly zajímat