Právě vysíláme

Paris Jackson prozradila detaily z dětství a výchovné praktiky Michaela Jacksona

4. dubna 2021 8:10
Paris Jackson prozradila detaily z dětství a výchovné praktiky Michaela Jacksona

Paris Jackson, dcera Michaela Jacksona, promluvila o svém dětství. Prozradila proč se jmenuje Paris, co ji král popu naučil a jak vypadalo její dětství.

Paris Jackson vyzpovídala v pořadu No Filter zpěvákova kamarádka Naomi CampbellJacksonova dcera otevřeně promluvila o svém dětství. Prozradila, jak slavný otec Michael vštípil svým dětem silnou pracovní morálku a eklektický hudební vkus.

Paris uvedla, že byla počata v Paříži a proto se tak jmenuje. Narodila se v Los Angeles, ale pamatuje si, že vyrůstala „všude“. „ Několik let jsme strávili v okolí Santa Barbary a pak všude. Na východním pobřeží, na jihu, v Anglii, Evropě, na Blízkém východě.“

Modelka a zpěvačka měla pouhých 11 let, když její otec zemřel v červnu 2009, ale uznává, že jeho vliv v jejím životě trvá dodnes. Na zpěvákově pohřbu se všechny Jacksonovi děti objevily bez zakrytých obličejů, ale do té doby vycházely na veřejnost vždy s maskami.

Děti Michaela Jacksona: Paris Jackson, Prince Michael Jackson II (nazývaný Blanket) a Prince Michael Jackson I

„Dost mě to mátlo, nechápala jsem, proč máme nosit masky, ale dnes rozumím, proč táta nechtěl, aby byly naše obličeje vidět. Když jsme pak šli ven bez něj s odkrytými obličeji, nikdo nás nepoznal, mohli jsme mít normální dětství,“ uvedla Paris v rozhovoru s legendární Oprah Winfrey už v roce 2012.

 

Král popu si přál pro své děti normální obyčejné dětství, které on sám nikdy nezažil. „Vyprávěl nám, že když byl malý, byl zavřený ve studiu, zatímco si ostatní děti hrály venku. Neměl vlastně žádné dětství, takže nám ho chtěl dopřát. Nejraději nás bral do hračkářství,“ zavzpomínala Paris.

„Když jsme chtěli třeba pět hraček, museli jsme přečíst pět knih. Nekupoval nám všechno jen proto, že jsme si to mohli dovolit. Museli jsme si to odpracovat. Bylo to za odměnu,“ odtajnila Paris, že Michael své děti nerozmazloval.

„Bylo to náročné i skvělé privilegium zažít toho v dětství tolik. Táta si vždycky dával záležet, abychom byli vzdělaní a znali kulturu. Nechtěl nás držet jenom v pětihvězdičkových hotelech, viděli jsme všechno,“ popsala Paris .

„Miloval klasickou hudbu, jazz, hip-hop, r’n’b, a samozřejmě věci Motown,“ řekla Paris, kterou hudbu její otec poslouchal. „Ale také miloval rockovou hudbu, soft rock, The Beatles. Takže jsme vyrostli kolem toho všeho a mám pocit, že to všechno nějak ovlivňuje mojí hudbu,“ dodala dcera Michaela Jacksona.

Prince

Prince, prvorozený syn Michaela Jacksona, také nedávno poskytl vzácný rozhovor o svém otci a jeho výchově, kde se podělil o moudrosti od jeho otce, které jsou blízké jeho srdci a „na vždy použitelné.“

„Můj hlavní princip je ten, že se nikdy nepřestanete učit,“ uvedl Prince. „Promoval jsem, ale to neznamená, že jsem se přestal učit,“ dodal. „Můj otec by také řekl něco v duchu: V okamžiku, kdy se přestaneš učit, jsi v okamžiku, kdy začneš umírat.“

Zdroj: NY Post

Články, které by tě mohly zajímat