Právě vysíláme

PAUL MCCARTNEY se naštval na fanoušky při koncertu! Co mu provedli?

29. července 2018 16:10
PAUL MCCARTNEY se naštval na fanoušky při koncertu! Co mu provedli?

Paul McCartney se pěkně rozzlobil na fanoušky při koncertu v ikonickém Cavern Clubu. Co mu udělali? Jak se většinou klidný Paul zachoval? Vše vám řekneme!

Paul McCartney nemá rád, když se při koncertech nedodržují pravidla. Jen se zeptejte fanoušků, co navštívili jeho koncert v Liverpoolu. Rocker během představení přerušil píseň, aby fanouškům vzkázal, že si mají schovat mobilní telefony. „Všem vám předem řekli, ať nefotíte ani nenatáčíte na mobilních telefonech,“ zlobil se rodák z Liverpoolu„Držte se pravidel! Schovejte si ty mobily!,“ řekl.

ČTĚTE TAKÉ: Jak by vypadal a zněl videoklip skupiny Beatles bez hudby a zpěvu?

Bývalý člen kapely The Beatles překvapil fanoušky v rodném městě koncertem v malém klubu The Cavern, kde během šedesátých let hrával právě jako člen ikonické kapely. Koncert byl zadarmo a dostalo se na něj jen 270 fanoušků. Kromě menšího incidentu s mobilními telefony se zbytek koncertu konal bez problému a jak fanoušci, tak samotný Paul McCartney, z Cavern Clubu nakonec odcházeli nadšeni. Snad se z toho pachatelé poučí a své mobily si příště schovají!

Zdroj: NME.com

Slavné ženy, které jsou fakt vysoké

Články, které by tě mohly zajímat