Právě vysíláme

Paulie Garand má venku singl s hvězdným obsazením. Přináší Starkids s Majkem Spiritem a Benem Cristovao

17. října 2022 11:11
Paulie Garand má venku singl s hvězdným obsazením. Přináší Starkids s Majkem Spiritem a Benem Cristovao

Ještě před tím, než světlo světa spatří dlouho očekávané album Amonit, uvádí Paulie Garand poslední singl Starkids s hvězdným česko-slovenským duem Ben Cristovao & Majk Spirit.

„Je to banger. Takovej song se nepovede každej den a je mi ctí, že zrovna tenhle singl předznamenává moje nový album Amonit,“ říká Paulie, a z jeho slov je cítit oprávněná spokojenost.

Režisér Ondřej Kudyn z Native Films se totiž opět překonal a dodal monochromatickou vizuální lahůdku s početným hereckým obsazením a tajemnou skulpturou/artefaktem Amonitu v ústřední roli. Benny Cristo, který se tentokrát ujal úkolu stvořit catchy refrén, ke klipu dodává: „Mam radost, že dal Paulie tento projekt dohromady. Od hudby, přes úžasný vizuál s příběhem. Miluju to a mám radost, že jsem součástí.“

Poslední sloka patří Majku Spiritovi, a jeho závěr tracku Starkids je asi ten nejlepší možný, který si umíme do chillového trap beatu představit. „Toto je přesně muzika, kterou potřebuje dnešní chaotický svět. Pro všechny Starkids!“ dodává k tomu Majk sám.

 

Zdroj: TyNikdy

Články, které by tě mohly zajímat