Právě vysíláme

Pavel Callta vydal vánoční píseň Polární hvězda. Hostuje na něm zpěvákova bývalá přítelkyně

8. prosince 2023 16:36
Pavel Callta vydal vánoční píseň Polární hvězda. Hostuje na něm zpěvákova bývalá přítelkyně

Není to tak dávno, kdy spolu zpěvák Pavel Callta a herečka Sabina Rojková tvořili pár. Nyní se po několika letech opět potkali a natočili spolu vánoční singl s názvem Polární hvězda, který vyšel i s videoklipem včera, na první adventní neděli.

„Odjakživa mám rád Vánoce, tak jsem si jednou takhle v noci napsal vánoční song. Když jsem šel spát a přemýšlel, jak bude vypadat videoklip, napadlo mě, že by bylo hezký si po letech spolu se Sabinou zahrát bok po boku,“ popisuje počátky singlu Polární hvězda Pavel Callta. „Do toho mě napadlo, že má krásnej hlas, a že by mohlo být zajímavý spojení to nenechat jenom u společného videoklipu, ale spojit to v duet,“ dodává zpěvák. Produkci měl na starosti přední český tvůrce Honza Balcárek a videoklip, který vznikal částečně i v malebných Krkonoších, natočil Nikita Rublev. Pavel a Sabina si i přes svou minulost tvorbu singlu užili. „Musím říct, že je to asi vzácné, ale máme spolu hezký a přátelský vztah, takže i nahrávání a natáčení bylo moc fajn,“ svěřil se Pavel. 

 

Pavel Callta se před půl rokem rozešel s přítelkyní, proto se nyní plánuje plně soustředit na hudbu. Příští rok má totiž v plánu vydat své páté album, na kterém pilně pracuje. „Většinou nejdřív složím hudbu a potom začnu psát text. Stává se, že napíšu komplet song za jednu noc, ale je to individuální. Někdy píšu song i měsíce,“čtyřiatřicetiletý zpěvák, který teprve nedávno vydal píseň Básně o nás dvou pojednávající právě o bývalém vztahu. 

Články, které by tě mohly zajímat