Právě vysíláme

Pepa Bolan se rozpovídal o Mandrage. Vrátí se ještě někdy na scénu?

16. února 2021 11:10
Pepa Bolan se rozpovídal o Mandrage. Vrátí se ještě někdy na scénu?

Kapela Mandrage odehrála svůj poslední koncert před rokem v únoru. Zatímco o zpěvákovi Víťovi Starém není od té doby téměř slyšet, ostatní členové formace úspěšně pokračují ve svých kariérách. O té své se v rozhovoru pro Novinky.cz rozpovídal Pepa Bolan.

Kytarista a autor většiny písní Mandrage se v posledních měsících živí především tetováním. Svému koníčku se věnoval už v minulosti, až po rozpadu skupiny se do něj ale pustil naplno.

Hudba však v srdci Pepy Bolana žije dál. Jak přiznal v rozhovoru pro Novinky.cz, novou kapelu sice zakládat neplánuje, spolupracuje však s Universal Music na interních projektech a tvoří i s dalšími umělci. „Strávil jsem chvíli ve studiu s kapelou Slza a určitý nezávazný songwriting řeším i se Sebastianem,“ uvedl kytarista. Zároveň však dodal, že jde zatím spíše o kamarádskou výpomoc se psaním písní, předávání zkušeností a názorů.

S ostatními členy Mandrage se příliš nevídá. „Určitě bychom si nad nějakým nápojem v klidu poklábosili, ale polovina kapely bydlí v Praze, a to je město, do kterého, když opravdu nutně nepotřebuji, nejezdím,“ uvedl Bolan v rozhovoru.

Na své působení v kapele však rád vzpomíná. Přeci jen byla několik let součástí jeho života. S návratem Mandrage na scénu to ale nevidí růžově. „Musely by se stát naprosto zásadní změny. Ty se bohužel nestaly a předpokládám, že ani nestanou, takže o tom nemusím vůbec přemýšlet.“

Zdroj: Novinky, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat