Právě vysíláme

Pět let bez Chestera Benningtona. Zpěvákova manželka sdílela dojemné video

23. července 2022 8:10
Pět let bez Chestera Benningtona. Zpěvákova manželka sdílela dojemné video

Uplynulo již pět let od doby, kdy Chester Bennington spáchal sebevraždu. Zpěváka Linkin Park celý život pronásledovali démoni, kterým nakonec podlehl. Jeho manželka na hudebníka nyní zavzpomínala v dojemném videu.

Chester Bennington se do pamětí hudebních fanoušků zapsal především jako zpěvák Linkin Park. Celý život bojoval s démony, kteří ho doprovázeli už od dětství, kdy měl problémy s drogami a několik jeho přátel spáchalo sebevraždu. Mezi nimi později i nejlepší kamarád Chris Cornell, na jehož narozeniny zpěvák spáchal 20. července 2017 sebevraždu.

Nejen fanouškům, ale především rodině Bennington stále chybí. Manželka na něj zavzpomínala ve videu zveřejněném na tiktoku. „Sedím tady a přemýšlím… Nemůžu uvěřit, že uplynulo už pět let od chvíle, kdy jsem tě naposled viděla a políbila na tvou sladkou tvář,“ napsala Talinda Ann.

Syn Benningtona Tyler pak upozornil, aby lidé neskrývali své psychické problémy a nebáli se říct si o pomoc. „Deprese je neviditelná nemoc. Prosím, dejte pozor na své přátele a rodinu. Pokud máte sebevražedné myšlenky, řekněte to někomu. Nejste v tom sami,“ uvedl v krátkém videu s fotkou svého otce doprovázeném písní One More Light právě od Linkin Park.

Na podporu lidí bojujících s psychickými problémy vznikla nadace One More Light, kterou zaštiťuje muzikantova manželka Talinda Bennington. Jejím cílem je mluvit o problémech souvisejících s mentálním zdravím a pomoc lidem, kteří s ním mají potíže.

Články, které by tě mohly zajímat