Právě vysíláme

P!nk se toho nebojí. S fanoušky se podělila o svou nahou fotografii

31. května 2023 14:20
P!nk se toho nebojí. S fanoušky se podělila o svou nahou fotografii

P!nk si aktuálně užívá dovolenou s manželem Careyem Hartem. V dobrém rozmaru se jím nechala vyfotit nahá a následně se o fotografii podělila i s fanoušky na sociálních sítích. Z úsměvu zpěvačky je znát, že si chvíle volna užívá.

Dovolená bez dětí P!nk zjevně svědčí. S manželem vyrazila na víkend k jezeru, kde si po dlouhé době mohli užívat jen sami sebe. Během volných chvil zpěvačka dokonce neváhala Careyho Harta poprosit o zvěčnění pouze v bikinách nebo dokonce úplně nahou. Se snímky se následně podělila s fanoušky na instagramu.

„Nové vtipné plavky,“ okomentovala P!nk selfie, na které má oblečený průhledný top plavek, na kterém jí ňadra zakrývá pouze obrázek banánů. Další z fotografií byla ale ještě pikantnější. Zpěvačka se totiž nechala vyfotit zcela nahá. Intimní partie jí však na sdíleném snímku zakrývají kresbičky.

„Pokud jste se nikdy nesprchovali venku, zatímco se vás manžel pokoušel každou chvíli vystrašit, jako byste nežili!!!“ okomentovala P!nk.

Zpěvačka na dovolené nabírala síly na turné, které odstartuje už ve středu 7. června 2023 v Boltonu ve Spojeném království. Vyráží na něj k nově vydanému albu Trustfall. Nejblíže České republice bude ve středu 28. června 2023 v Berlíně nebo na začátku července ve Vídni.

 

Články, které by tě mohly zajímat