Právě vysíláme

P!nk vydala roztomilý duet s dcerou Willou. Pozitivně nabitý dárek k Valentýnu

14. února 2021 8:10
P!nk vydala roztomilý duet s dcerou Willou. Pozitivně nabitý dárek k Valentýnu

Zpěvačka P!nk poslala svým fanouškům sluncem nabitý dárek k Valentýnu. Nazpívala se svou dcerou Willow píseň Cover Me In Sunshine, ke kterému zároveň vydaly i sladký videoklip.

Jaká matka, taková dcera! Devítiletá dcera P!nk, Willow Sage Hart, jde v hudebních šlépějích své matky. „Obklop mě sluncem. Osprchuj mě v dobrých časech. Řekni mi, že svět se točí od začátku, a všechno bude v pořádku,“ zpívá Willow v duetu.

S Willow jsme si natáčení tolik užili… Video Cover Me In Sunshine je tady!“ uvedla P!nk video na svém Instagramu.

P!nk s dcerou Willow

P!nk také sdílela video s vysvětlením, proč s dcerou nahrály skladbu v jejich vinici v Santa Ynez. „Takže všichni víme, že tento rok byl jiný a náročný a někdy děsivý a bouřlivý a úzkostlivý a všechny ty věci,“ řekla P!nk, která loni onemocněla koronavirem a později utrpěla stafylokokovou infekci a zlomila si kotník. „A já osobně nacházím útěchu v hudbě. Útěchu nacházím v písni. Ráda zpívám se svou dcerou,“ přiznala zpěvačka, která se může pochlubit 8,1 miliony sledujícími na sociálních sítích.

 „Máme tu píseň s názvem Cover Me In Sunshine, kterou jsme nahráli doma, protože jsme se cítili šťastní. Doufáme, že ta píseň vás udělá také šťastné. Duet vydáváme kolem Valentýna pro všechny, jako velké objetí a polibek,“ dodala zpěvačka.

Zdroj: Instagram, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat