Právě vysíláme

Píseň od CARDI B a BRUNO MARSE válcuje ostatní interprety a dere se na první místa hudebních žebříčků

18. března 2019 11:10
Píseň od CARDI B a BRUNO MARSE válcuje ostatní interprety a dere se na první místa hudebních žebříčků

Donedávna se za největší soupeřku Cardi B dala považovat Nicki Minaj, ale teď už to nemůže nikoho snad ani napadnout. Dobám, kdy tyhle dvě rapperky soupeřily, už dávno odzvonilo a pomyslnou královskou korunu rappu vyhrála na celé čáře Cardi B.

Cardi B a Bruno Mars se můžou těšit prvním místům v předních hudebních žebříčcích světových hitparád. Pro americkou rapperku to není žádná novinka, neboť se stala nejhranější interpretkou již po čtvrté. Ani Bruno Mars neslaví prvenství poprvé, na vrcholu hudebních příček se umístil již po třetí.

Jejich hudební novinka s názvem Please Me získala během týdne neskutečných 45, 5 milionu streamů. Společná píseň této dvojice válcuje konkurenci také v počtu stažení a v poslechu v rádiích. Stala se tak number one v Billboard’s Hot R&B/Hip-Hop žebříčku.

Doposud největší rivalka Cardi B, nechvalně proslulá Nicki Minaj, si své publikum v uplynulých pár týdnech dosti znepřátelila, jelikož na několika zastávkách své koncertní tour zrušila na poslední chvíli koncerty. Zato Cardi B se řítí jako lavina a má 100% své nejlepší období. Teď už se asi o nějaké rivalitě nedá ani mluvit.

Zdroj: www.hotnewhiphop.com

Podívejte se, jak vznikal film Avengers: Infinity War

Články, které by tě mohly zajímat