Právě vysíláme

P!nk chystá vlastní dokument. Fanouškům ukáže, jak to chodí na turné

20. března 2021 8:10
P!nk chystá vlastní dokument. Fanouškům ukáže, jak to chodí na turné

Zajímalo vás někdy, jak to opravdu chodí na turné? Zpěvačka P!nk to částečně poodhalí v chystaném dokumentu All I Know So Far, který natočila během šňůry Beautiful Trauma.

P!nk před pár týdny vydala duet Cover Me In Sunshine, který nahrála s dcerou Willow Sage Hart. U fanoušků se dočkal skvělých ohlasů, a tak se jim zpěvačka za jejich podporu odměnila další novinkou. Prozradila, že chystá vlastní dokument.

Snímek bude pojednávat o jejím turné v roce 2019. P!nk v něm bude vystupovat nejen jako rockstar, ale především jako máma, manželka a šéfka. Odhalí, do jaké míry se dají všechny tyto role skloubit, a nabídne svým příznivcům dosud neviděné záběry.

„V hlavní roli roztomilé dítě, které jsem vyrobila. A já tam jsem taky,“ napsala P!nk na svých sociálních stránkách k plakátu k filmu. „Naskočíme spolu do autobusu a uvidíte, jak to opravdu chodí na turné,“ dodala hudebnice.

Filmový plakát zobrazuje P!nk se čtyřletým synem Jamesonem na prázdném stadionu. Turné Beautiful Trauma, na které zpěvačka vyrazila v roce 2019, P!nk vydělalo přes 397 milionů dolarů. Celkově odehrála 159 koncertů, v rámci kterých prodala přes tři miliony lístků. Dokument vyjde 21. května

Zdroj: Billboard, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat