Právě vysíláme

P!nk přiznala, že přepsala svou závěť během boje s Covidem: „Bylo to opravdu děsivé.“

7. května 2021 11:10
P!nk přiznala, že přepsala svou závěť během boje s Covidem: „Bylo to opravdu děsivé.“

P!nk se synem Jamesonem prodělala rozpovídala o průběhu Byla na tom hůř, než jste si mysleli.

P!nk a její syn Jameson prodělali Covid – 19 už před rokem, ale pozornost byla zaměřena především na průběh nemoci u tehdy tříletého chlapce. Zpěvačka už sice lehce naznačila, že na tom kvůli astmatu nebyla dobře, ale nyní se ukázalo, že šlo o mnohem vážnější průběh, než se zdálo.

„Bude to znít šíleně, ale když jsem měla vloni začátkem března Covid – 19, bylo to tak špatné, že jsem přepisovala závěť. S Jamesonem jsme byli velmi nemocní, ale Carey a Willow nebyli. V jednu chvíli jsem si myslela, že je to náš konec. Volala jsem nejlepší kamarádce a poprosila ji, aby řekla Willow, jak moc ji miluji,“ přiznala P!nk v rozhovoru pro rádio Heart„Bylo to opravdu strašidelné, opravdu špatné a přepsala jsem svou vůli,“ dodala zpěvačka.

P!nk s rodinou

„Bojovat s Covidem – 19 spolu s mým tříletým synem byl fyzicky i emocionálně nejnáročnější zážitek, jaký jsem jako matka prožila,“ uvedla P!nk„Týdny po obdržení výsledků našich testů byl můj syn stále nemocný a horečnatý. Byla to děsivá doba, protože jsem nevěděla, co může přijít dál.“ dodala úspěšná zpěvačka.

P!nk také vyjádřila vděčnost, že má přístup ke zdrojům na pomoc při zotavení, a poukázala na to, že „ne každá rodina, zejména ta, která žije v rezervacích nebo v uprchlických táborech, slumech nebo favelách, je schopna praktikovat sociální distancování“.

Zdroj: People, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat