Právě vysíláme

P!nk veřejně podpořila Britney Spears přímo na koncertu před početným publikem

18. srpna 2023 11:35
P!nk veřejně podpořila Britney Spears přímo na koncertu před početným publikem

P!nk opět dokázala, že patří mezi nejmilejší zpěvačky a veřejně podpořila Britney Spears, která má před sebou nemilý rozvod. 

Ačkoliv jsou P!nk a Britney velmi rozdílné zpěvačky, jejich kariéra začala ve stejnou dobu a P!nk svou kolegyni podporuje. Britney za sebou nemá lehký život a teď ji čeká další těžká zkouška. Její manžel Sam podal žádost o rozvod a je prý připraven vytáhnout na zpěvačku špinavé prádlo. 

P!nk o Britney vždy mluvila hezky a několikrát v rozhovorech uvedla, že by si přála kolegyni obejmout, protože se jedná o velmi laskavou osobu. Nyní Spears vyjádřila podporu veřejně i na svém koncertu. V textu její písně Don’t Let Me Get Me v jedné sloce zpívá o tom, že je „unavená tím, že ji svět stále srovnává se zatracenou Britney Spears. Nyní ale text pozměnila a před početným publikem místo slova „damn“ zaznělo slovo „sweet“, tedy milá. Fanoušci zpěvaččino gesto natočili a video začalo kolovat po sociálních sítích. Fanoušci P!nk obdivují zpěvačku za veřejný projev podpory, kterou si dle nich nyní Britney určitě zaslouží. 

Články, které by tě mohly zajímat