Právě vysíláme

P!NK vzdala hold svému otci, který bojuje s rakovinou!

17. července 2020 11:10
P!NK vzdala hold svému otci, který bojuje s rakovinou!

Americká zpěvačka vzdala hold svému statečnému otci, který trpí rakovinou a po pádu ze žebříku ho nyní čeká operace páteře. Po úrazu totiž ochrnul.

Zpěvačka se s fanoušky na Instagramu podělila o fotografii svého otce ležícího na posteli připraveného na operaci. Pochválila ho, že si zachoval pozitivní myšlení.

„Tohle je můj drahý tatínek dnes ráno před operací. Právě dokončil druhé kolo chemoterapií, když spadl ze žebříku a poranil si záda. Byl ochrnutý na obě nohy, dokud mu můj nesčetněkrát polámaný manžel nedohodil svého skvělého doktora,“ rozepsala se u příspěvku P!nk.

„Tak tady je. Můj táta. Vyděšený a v bolestech se svou životní láskou Grace. A co dělá? Usmívá se. Vtipkuje. Snaží se rozveselit ostatní. O deset hodin později už je zpět u své běžné činnosti. Povídání o odstřelovačích, virech a kalužích krve,“ ujistila zpěvačka fanoušky, že je otec po zákroku v pořádku.

P!nk má se svým otcem nádherný vztah. Nejednou přiznala, že za svou lásku k hudbě vděčí svému otci Jimu Moorovi, který pro ni byl její první „rockovou hvězdou“. Pusťte si video níže, kde P!nk se svým otcem zpívá píseň, kterou napsal, když sloužil ve Vietnamu. Je to poprvé, co Jim vystoupil naživo před publikem a je to prostě krásné.

Zdroj: Instagram, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat