Právě vysíláme

P!nk zkritizovala 14letou influencerku. Nelíbila se jí její fotka v bikinách

3. září 2021 11:10
P!nk zkritizovala 14letou influencerku. Nelíbila se jí její fotka v bikinách

Zpěvačce P!nk se nelíbí, když nezletilé dívky sdílí své fotografie v bikinách na sociálních sítích. Před několika dny se na Twitteru vyjádřila ke snímku mladé influencerky Piper Rockelle, kterou její matka vyfotila v plavkách v bazénu.

„Kolik dětí jako Piper Rockelle takhle fotí jejich rodiče? A kdy bychom my ostatní měli říci: ‚Tohle není okay, aby třináctiletá pózovala před fotoaparátem v bikinách a její matka to fotila!’“ uvedla zpěvačka.

Spousta fanoušků s ní souhlasila a dodala, že se cítí nepohodlně, když se na odhalené fotky tak mladých dívek musí dívat. „Učím páťáky a často s nimi mluvím o jejich chování na sociálních sítích. Fakt je jí třináct? A její matka tohle vyfotila?“ pohoršovala se učitelka.

Ve svém prohlášení Piper uvedla, že ji takhle její rodina běžně nefotí a že k podobným snímkům rozhodně není nucená. „Jsem dítě, které má sny. A moje máma je tak úžasná, že mi je pomáhá plnit,“ nechala se slyšet dívka v rozhovoru pro TMZ.

„Nemyslím si, že P!nk někdy viděla jediné z mých YouTube videí. Protože pokud ano, viděla by na něm pouze to, jak se bavím se svými přáteli,“ dodala s tím, že nevidí nic špatného na tom, když ji matka vyfotí v bikinách a ona snímek sdílí na sociálních sítích. Podle ní není za takovými fotkami teenagerů v bikinách „nic sexuálního“.

Články, které by tě mohly zajímat