Právě vysíláme

P!NK zuří. Hateři se nesmyslně pustili do fotografie jejího dvouletého synka

5. dubna 2019 11:10
P!NK zuří. Hateři se nesmyslně pustili do fotografie jejího dvouletého synka

Zpěvačka P!nk opět zakusila jaké to je, když se internetoví trollové pustí do kritizování a posmívání v komentářích. Tentokrát to odnesl její synek!

Vše začalo úplně nevinně, když P!nk zveřejnila snímek z pláže, na kterém její dvě děti stojí u pelikána. Místo toho, aby si však fanoušci užili pohled na roztomilou fotografii, začali mluvit o přirození jejího dvouletého syna Jamesona a řešili, zda má chlapeček obřízku.

„Na spoustě z vás je vážně něco špatně. Rozebíráte penis mého dítěte? Obřízku? To myslíte vážně? Jako každá normální matka na pláži jsem si ani nevšimla, že si stáhl plavky. Smazala jsem tu fotku, protože jste všichni zatraceně odporní. A teď také vypnu možnost cokoli komentovat a nevěřícně kroutím hlavou nad stavem sociálních sítí, nad klávesnicovými válečníky a negativitou, kterou vnáší do životů jiných lidí,“ napsala P!nk k nové fotografii, na které už chlapečkovo přirození raději začernila. Ironicky poté ještě připsala, že se na snímku nachází i pelikán, jehož rodina chytila a zneužívala celé hodiny.

Co si o její reakci myslíte? Podle nás všechny hatery úžasně setřela!

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat