Právě vysíláme

Po vydání emotivního dokumentu změnila Demi Lovato image. Jak se vám líbí?

26. března 2021 12:28
Po vydání emotivního dokumentu změnila Demi Lovato image. Jak se vám líbí?

O Demi Lovato je v posledních dnech opět hodně slyšet. Může za to především již vydaný dokumentární seriál Dancing With The Devil, kde Demi přiznala hned několik šokujících věcí.

Ačkoliv je Demi teprve 28 let, za svůj život si toho zažila opravdu hodně. Dětská hvězda Disney a nyní úspěšná sólová zpěvačka si prošla drogovou závislostí, a dokonce i znásilněním. O obou hrozivých zkušenostech promluvila ve svém dokumentu.

Před třemi lety se zpěvačka předávkovala mixem několika drog, včetně heroinu. Demi skončila v bezvědomí a dodnes si z oné noci nese následky. Drogy jí totiž lehce poškodily mozek. V emotivní dokumentární sérii navíc slavná tmavovláska přiznala, že byla dvakrát znásilněna a při znásilnění přišla i o panenství.

Nyní žije Demi nový život a od minulosti se chce odstřihnout. Pro mexický Vogue se ukázala v novém sestřihu a řekla, jak našla klíč ke štěstí. „Strávila jsem mnoho let tím, že jsem se snažila vnímat sama sebe určitým způsobem, snažila jsem se uspokojit ostatní, a to všechno mě zdržovalo od pocitu spokojenosti. Teprve když jsem začala být pravdivá sama k sobě, našla jsem tu správnou cestu,“ uvedla a dodala, že po přiznání na kameru, čím vším si prošla, se cítí o dost svobodnější. Zároveň doufá, že její dokument pomůže obětem sexuálního násilí k dodání odvahy o tak těžkém zážitku mluvit.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat