Právě vysíláme

Podvedl A$AP Rocky těhotnou Rihannu? Měl mít aférku s designérkou obuvi

19. dubna 2022 8:10
Podvedl A$AP Rocky těhotnou Rihannu? Měl mít aférku s designérkou obuvi

Rihanna se již zanedlouho stane maminkou. Místo toho, aby si užívala poslední dny těhotenství, však musí řešit údajnou aférou svého přítele A$AP Rockyho s designérkou obuvi Aminou Muaddi. Ta ale tvrdí, že k ničemu nedošlo.

Šoubyznysem se šíří zpráva, že Rihanna odešla od svého přítele A$AP Rockyho. Stát se tak mělo poté, co se měla dozvědět o jeho nevěře s Aminou Muaddi, která je designérkou obuvi Fenty. Značky, kterou sama založila. Muaddi se k celé situaci vyjádřila na twitteru. A spekulace popřela.

„Vždycky jsem zastávala názor, že k nepodloženým lžím, které se šíří internetem, není třeba se vyjadřovat. Navíc když jsou takto odporné. Myslela jsem si, že tyto nepravdivé zprávy, které se začaly šířit internetem, nebude brát nikdo vážně. Během následujících 24 hodin jsem se ale přesvědčila o tom, že žijeme ve společnosti, ve které se šíří hnusné zprávy opravdu rychle,“ napsala.

Hvězdný pár zatím mlčí, spatřen byl však údajně ruku v ruce na Barbadosu. Zdá se tedy, že tentokrát nebude na spekulacích ani ždibet pravdy. Minimálně na těch, co se týkají rozchodu Rihanny a A$AP Rockyho.

V únoru zpěvačka potvrdila těhotenství. A že bylo na čase! Mluvili o něm totiž už i vrabci na střeše. Miminka by se měla dočkat v nejbližší době, půjde o její první dítě. S přítelem tvoří pár od roku 2020, zná se s ním však mnohem déle.

Články, které by tě mohly zajímat