Právě vysíláme

POETIKA a LIPO vyrazí na společné turné. Kdy se na ně fanoušci mohou těšit?

26. září 2018 7:55
POETIKA a LIPO vyrazí na společné turné. Kdy se na ně fanoušci mohou těšit?

Rádiové hity s miliony přehrání na YouTube, texty plné osobních zážitků i snaha dodat spojení rapu s popem umělecký přesah. To vše spojuje Poetiku a rappera Lipa. Talentovaní umělci v listopadu vyrazí na Poetika & Lipo Tour.

Spojuje je také, že jako jedni z mála u nás dokázali rap dostat do rádií. Velké hity vyslali do éteru jak Poetika (Zkouším žít, Každou vteřinou), tak Lipo (Ležím v tvé blízkosti, Štěstí nebo aktuální Svoboda). Sledovanost jejich videoklipů se navíc pohybuje v řádu milionů a všechny tyto oblíbené songy na koncertech zazní.

Zpěváci na turné představí to nejlepší ze svých aktuálních desek. Poetika vydala svůj debut Trinity loni a sklidila s ním obrovský úspěch. Fanoušky zaujala kombinace rapu a zpěvu. Lipova novinka Lyrika vyšla letos v dubnu.

„Toto léto jsme odehráli spoustu skvělých koncertů, hráli na velkých festivalech a projeli křížem krážem snad celou republiku. Jsme rádi, že na letní vystoupení můžeme navázat společným turné s Lipem. Už teď se těšíme na klubovou atmosféru i na všechny návštěvníky, kteří za námi dorazí,“ neskrývá nadšení z blížících se koncertů Poetika.

Lipo má v plánu odehrát svoje skladby v novém pojetí. „Hodlám zařadit své starší hity, ale také písně z nové desky Lyrika. Moc se těším jak na jedinečnou klubovou atmosféru, tak na fakt, že songy zahrajeme v novém provedení s živými bicími,“ slibuje.

Turné zahrnuje sedm zastávek, v pražském Paláci Akropolis se kluci zastaví 2. prosince. Šňůru završí těsně před Vánoci – 15. prosince vystoupením v Plzni.

Poetika & Lipo Tour 2018

  • 23. listopadu – Pardubice
  • 30. listopadu – Liberec
  • 1. prosince – Valašské Meziříčí
  • 2. prosince – Praha
  • 7. prosince – Brno
  • 8. prosince – Ostrava
  • 15. prosince – Plzeň

Vstupenky pořídíte v obvyklých předprodejích jednotlivých klubů a lokálních sítích.

Sen Holly Golightly se stal skutečností. Pekárna jako z filmu Snídaně u Tiffanyho

Články, které by tě mohly zajímat