Právě vysíláme

Pokáč se bude ženit, požádal o ruku atletku Klučinovou

28. prosince 2020 11:10
Pokáč se bude ženit, požádal o ruku atletku Klučinovou

S Eliškou Klučinovou randí Jan Pokorný známý jako Pokáč už více než rok. Nyní se odhodlal k životnímu kroku a svou partnerku požádal o ruku. „Tak teda jo,“ kývla bývalá reprezentantka na žádost.

O radostnou novinu se písničkář podělil na svém instagramovém účtu. K fotce, na které drží svou přítelkyni za ruku, na níž se jí blyští zásnubní prstýnek, napsal jen: „… a ona řekla: ‚tak teda jo‘,“ a popřál svým příznivcům krásné svátky.

V komentářích Pokáčovi poblahopřáli nejen jeho fanoušci, ale také kolegové z hudební branže. „Jeee, gratulace obrovská! Spojuje to skoro tak silně jako společná hypotéka, jak řekl náš kněz,“ napsala s humorem sobě vlastním Ewa Farna. S gratulacemi přispěchali také Mirai Navrátil nebo Pavel Callta.

Pokáč se bývalou českou reprezentantkou v atletice seznámil minulý rok na koncertě v Litvínově. Na první společné Vánoce si nadělili dárky, na které si dali limit pouhých 50 korun, který ani jeden nakonec stejně nedodržel. Minulý rok pak písničkář obsadil Klučinovou také do klipu k písničce Úplně levej.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat