Právě vysíláme

Pokáč se oženil. Své „ano“ řekl atletce Elišce Klučinové

6. října 2021 15:06
Pokáč se oženil. Své „ano“ řekl atletce Elišce Klučinové

Z Pokáče je ženatý muž. Písničkář o tom dal věděl fanouškům prostřednictvím svého instagramového profilu, na kterém sdílel fotografii, na níž jsou s nyní už manželkou Eliškou zachyceni ve svatebním a připsal k ní jen „Pokáčovic“. Pár má spolu osmiměsíčního syna Teodora.

Pokáčovi se povedlo svatbu podobně jako těhotenství přítelkyně dokonale utajit. „Na oslavu včerejšího svátku jsem si změnila příjmení,“ oznámila sňatek na svém Instagramu atletka Eliška Klučinová, s níž tvoří Jan Pokorný pár téměř tři roky. Její manžel pak ke svatební fotografii napsal pouze „Pokáčovic.

„No nekecej, ty tajnůstkáři. Ať vám to taky lepí dlouhooo,“ popřál zpěvákovi hokejista Tomáš Plekanec, kterému se rovněž svatbu s Lucií Šafářovou povedlo utajit. Pokáčovi pogratulovali prostřednictvím sociálních sítí také Ewa Farna nebo rapper Lipo.

Dvojice se zasnoubila minulý rok v prosinci, novinku s fanoušky sdílela den po Vánocích. „A ona řekla: ‚Tak teda jo.‘ Krásný svátky všem, mějte se rádi!“ vzkázal tehdy Pokáč. Krátce na to se dvojici narodil syn Teodor.

Články, které by tě mohly zajímat