Právě vysíláme

Pokračování Bohemian Rhapsody? Kytarista Queen Brian May není proti

10. srpna 2021 11:10
Pokračování Bohemian Rhapsody? Kytarista Queen Brian May není proti

Film Bohemian Rhapsody vtrhl do kin v roce 2018. Byl oslavou kapely Queen a točil se zejména kolem zesnulého frontmana Freddieho Mercuryho, zároveň bořil zažité konvence a stereotypy. Nyní by mohlo vzniknout pokračování. Na sociálních sítích se k němu vyjádřil kytarista Queen Brian May.

Milovníci kapely Queen se možná mohou těšit na pokračování snímku Bohemian Rhapsody. V prvním díle se fanoušci dočkali vyprávění o tom, jak Freddie Mercury opustil formaci s vidinou sólové kariéry i o tom, jak se mu naopak zpět povedlo Queen sjednotit. A zatímco čelil AIDS, dokázal skupinu dovést k jednomu z největších vystoupení v dějinách rockové hudby.

Briana Maye se na sociálních sítích fanoušci zeptali, zda se mohou těšit na pokračování filmu. To sice nepotvrdil, zároveň ho ale ani neodmítl. „Přemýšlíme o tom, ale musel by být napsaný skvělý scénář. Možná chvíli potrvá, než to dáme všechno dohromady,“ nechal se kytarista Queen slyšet.

Není to poprvé, co se mluví o možném druhém dílu Bohemian Rhapsody. V roce 2019 o něm proběhly žhavé diskuze mezi samotnými členy formace. Pokud by k pokračování došlo, začalo by zřejmě v momentu, kdy první epizoda skončila, tedy slavným jednadvacetiminutovým vystoupením Queen ve Wembley.

Články, které by tě mohly zajímat