Právě vysíláme

Pokračování soutěže Tvoje tvář má známý hlas se blíží. Fanoušci se mohou těšit na Marka Lamboru, Davida Gránského nebo Martu Jandovou

5. března 2021 9:10
Pokračování soutěže Tvoje tvář má známý hlas se blíží. Fanoušci se mohou těšit na Marka Lamboru, Davida Gránského nebo Martu Jandovou

Pokračování soutěže Tvoje tvář má známý hlas se blíží. Fanoušci se mohou těšit na Marka Lamboru, Davida Gránského nebo Martu Jandovou.

Tvoje tvář má známý hlas se na televizní obrazovky vrátí už 21. března. Bude mít podtitul Šampióni a soutěžit v ní budou ti nejlepší z předchozích sedmi řad. Pořadem budou nově provázet dva moderátoři. Kromě již osvědčeného Ondřeje Sokola se této role zhostí Aleš Háma, který v předchozích řadách seděl v porotě.

Jedním z navrátilců je David Gránský, který soutěžil ve druhé řadě soutěže. Ta se vysílala v roce 2016. „Po čtyřech a půl letech se vrátím na místo činu a odstartujeme speciální již 8. řadu s tou nejlepší táborovou partou všech dob! Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, ale tato řeka bude natolik jiná a divoká, že nebylo, co ře(shit),“ napsal herec a zpěvák na svůj Instagram.

„Na jeviště by mě už nikdo nedostal,“ říká Lambora

Fanoušci uvidí na televizních obrazovkách také Marka Lamboru, kterého aktuálně nejvíce zaměstnává jeho role v seriálu Slunečná. Herec se však tentokrát nepostaví před mikrofon, nýbrž usedne za stůl porotců. „Každý porotce by všem chtěl dát nejvyšší počet bodů, ale to bohužel nejde. Strašně rád vzpomínám na sérii, v níž jsem účinkoval, bylo to skvělé a mrzí mě, že se teď nemůžu se všemi kolegy vídat. Jinak už by mě ale nikdo na jeviště nedostal, fakt si neumím představit, že bych tam teď šel a začal zpívat,“ řekl Lambora.

Kromě Gránského a Lambory se diváci můžou těšit i na zpěvačku a moderátorku Frekvence 1 Martu Jandovou. „Jsem neskutečně ráda za ten výběr účastníků, protože všechny mám opravdu moc ráda a s každým mě něco pojí,“ prozradila. O vítězství se poperou také Albert Černý, Iva Pazderková, Petr Rychlý a Jitka Boho.

Zdroj: TV Nova, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat