Právě vysíláme

Popové hvězdy Bebe Rexha a Doja Cat vydaly společný singl Baby, I’m Jealous

12. října 2020 8:10
Popové hvězdy Bebe Rexha a Doja Cat vydaly společný singl Baby, I’m Jealous

Zpěvačky Bebe Rexha a Doja Cat představily společný singl Baby, I’m Jealous. S chytlavým popovým hitem vychází i odvážný hudební klip, v němž se Bebe Rexha a Doja Cat vrátí zpět v čase.

Bebe Rexha se vrátila ve velkém stylu

Singl Baby, I’m Jealous je vůbec prvním, který talentovaná zpěvačka Bebe Rexha letos vydala. Americká zpěvačka s balkánskými kořeny loni slavila velký úspěch díky singlu Last Hurrah či hitu Call You Mine, který nazpívala s duem The Chainsmokers.

Nová skladba Baby, I’m Jealous vznikla rovněž díky spolupráci, ale trochu jiného typu. Bebe totiž tentokrát spojila síly s jednou z největších hvězd světové hudby, americkou zpěvačkou Dojou Cat. Tato rodačka z Los Angeles se letos proslavila především díky hitu Say So, jenž dobyl singlové hitparády ve Spojených státech.

K nové skladbě od Bebe Rexhy a Dojy Cat vznikl i povedený hudební klip. Zpěvačky v něm poznají, jak se žilo v jiných historických érách. Video je podle nás žhavým kandidátem na cenu za nejpovedenější hudební klip letošního roku. Mrkněte na něj níže a přesvědčte se sami!

Zdroj: Warner Music, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat