Právě vysíláme

Populární brazilská zpěvačka přišla o život při letecké tragédii, bylo jí 26 let

8. listopadu 2021 12:10
Populární brazilská zpěvačka přišla o život při letecké tragédii, bylo jí 26 let

Hudební svět truchlí. V pouhých šestadvaceti letech zemřela populární brazilská zpěvačka Marília Mendonça, se kterou se zřítilo při cestě na koncert letadlo. Zanechala po sobě teprve dvouletého syna Lea a snoubence Murila Huffa.

Letadlo s brazilskou zpěvačkou Maríliou Mendonço se zřítilo 5. listopadu, když hudebnice mířila na koncert do Caratingy. Od místa přistání byla posádka zhruba dvanáct kilometrů. Na palubě spolu s interpretkou byli také producent Henrique Ribeiro, strýc Abicieli Silveira Dias Filho a dva piloti, nehodu nikdo nepřežil. Příčina havárie se vyšetřuje. Podle policie působí trosky letadla, jako když do „něčeho narazilo, než spadlo“.

Mendonça získala v roce 2019 latinskoamerickou Grammy. Svou kariéru odstartovala jako šestnáctiletá, proslavila se hitem o nevěře, na instagramu ji sledovalo přes čtyřicet milionů lidí. V Brazílii byla známá jako „královna utrpení“.

Loni, když se kvůli pandemii covidu-19 rušily koncerty, vystupovala online. Jedno z těchto vystoupení se stalo nejsledovanějším živým přenosem na světě. Na YouTube jej ve špičce sledovalo 3,3 milionu diváků. Svou lítost nad smrtí šestadvacetileté zpěvačky vyjádřil na sociálních sítích mimo jiné fotbalista Neymar. „Odmítám tomu uvěřit, odmítám,“ napsal.

Jen několik hodin před tragédií Mendonça zveřejnila na svém instagramu video, na kterém je zachycena, jak se připravuje na koncert a mluví o typických jídlech, které se jí v Caratingu.

Články, které by tě mohly zajímat