Právě vysíláme

Populární skupina THE PUSSYCAT DOLLS se dává znovu dohromady! Je ve hře i turné?

28. listopadu 2019 11:10
Populární skupina THE PUSSYCAT DOLLS se dává znovu dohromady! Je ve hře i turné?

Hudební uskupení The Pussycat Dolls se po devíti letech vrací! Skvělou novinku potvrdila nejznámější členka skupiny Nicole Scherzinger. Jedná se o ojedinělé vystoupení, nebo pojedou holky koncertní turné?

Velký návrat

Jedna z nejpopulárnějších holčičích skupin na světě se vrací po devíti letech. Nicole Scherzinger, Kimberly Wyatt, Ashley Roberts, Jessica Sutta a Carmit Bachar spolu znovu zazpívají pohromadě jako uskupení The Pussycat Dolls a pojedou i koncertní turné. Podle serverů ET a BBC ponese turné název Unfinished Business a první koncert se uskuteční v dubnu příštího roku ve Velké Británii. Zatím se počítá s devíti koncerty.

The Pussycat Dolls se tak opět sejdou téměř v té samé sestavě, v jaké nám před lety představily hity typu Don’t Cha či Buttons. Jedinou chybějící členkou bude Melody Thornton, která potvrdila, že se comebacku nezúčastní.

Nicole Sherzinger potvrzuje comeback skupiny The Pussycat Dolls na Instagramu

The Pussycat Dolls původně vznikla jako sestava burleskních tanečnic v roce 1995. V roce 2003 ovšem Robin Antin, zakladatelka této taneční skupiny, oslovila hudební vydavatelství se vzkazem, že chce vytvořit plnohodnotnou skupinu. Následně se zrodilo hudební uskupení The Pussycat Dolls – mělo stejné jméno, ale zcela jiné obsazení. Během následujících šesti let představila tato talentovaná skupina žen celkem dvě alba: PCD a Doll Domination. V letech 2009 až 2010 ovšem ve skupině začaly panovat neshody mezi zpěvačkami, a tak se skupina v únoru roku 2010 rozpadla definitivně.

Mezi největší hity skupiny patří například singly I Hate This Part, Don’t Cha či Jai Ho (You Are My Destiny).

Zdroj: ET, Instagram, BBC, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat