Právě vysíláme

Poslechněte si nový singl od CHARLI XCX! Co mu říkáte?

17. května 2019 8:10
Poslechněte si nový singl od CHARLI XCX! Co mu říkáte?

Zpěvačka Charli XCX zveřejnila novinku Blame It On Your Love, na které hostuje americká diva Lizzo. Co si o nové písničce myslíte?

Nové album počká

Charli XCX si s novým albem dává na čas. Na desku se čeká od roku 2014, kdy vydala album Sucker. Nedostatek aktivity ji však nelze vytknout – zpěvačka nabídla posluchačům projekty Number 1 Angel a Pop 2, které pojala jako stylové mixtapes. Charli XCX také natočila několik skvělých singlů a hostovala v několika cizích skladbách. Slyšet ji bylo třeba na tracku Dirty Sexy Money producenta Davida Guetty, s kolegyní MØ nahrála duet na její album a spolu s Cardi B, Ritou Orou a Bebe Rexha byla členkou komanda, které se sešlo na ambiciózním singlu Girls. I nadále se věnovala vlastnímu labelu Vroom Vroom Recordings a podpoře zajímavých nováčků (např. dívčí skupina Nasty Cherry).

Tento singl je jejím prvním od úspěšného loňského singlu 1999. Hudebním hostem na nové písničce je populární tvář urban scény, Lizzo. Poslechněte si společný singl Charli XCX a Lizzo níže. Líbí se vám?

Zdroj: YouTube, Official Charts UK, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat