Právě vysíláme

Poslední chvíle před smrtí! Video ukazuje JUICE WRLDA, jak letí na letiště do Chicaga

10. prosince 2019 11:10
Poslední chvíle před smrtí! Video ukazuje JUICE WRLDA, jak letí na letiště do Chicaga

V neděli, 8. prosince, se rapový svět dozvěděl smutnou zprávu. Teprve 21letý talent Juice WRLD zemřel potom, co na letišti v americkém Chicagu dostal záchvat.

Podle amerických médií nejsou okolnosti smrti zatím známy. Portál TMZ však informuje, že rapper dostal záchvat poté, co přistál na letišti v Chicagu a podle svědků mu z pusy tekla krev. Když byl posléze převezen do nemocnice, lékaři už mohli jen konstatovat smrt.

Ačkoliv byl Juice WRLD velmi mladý, už se stihl prosadit v hudebním průmyslu a spolupracovat například s Nicki Minaj či Travisem Scottem. Jeho smrt také kromě fanoušků oplakává řada kolegů a upřímnou soustrast vyjádřili na sociálních sítích například zpěvačka Halsey, youtuber Jake Paul, nebo Snoop Dogg.

Americký rapový dýdžej DJ Akademiks se nyní navíc dostal k videu, které zachycuje poslední chvíle mladého umělce. Video zaznamenává, jak Juice WRLD tráví čas se svými nejbližšími v soukromém letadle a je na cestě do Chicaga.

Rapper v minulosti několikrát přiznal, že má a měl problémy s drogami. V minulosti hojně užíval kokain a xaxan, který zlepšuje úzkostné a depresivní stavy. Média navíc informují, že v letadle, v kterém Juice letěl, byly posléze nalezeny nejen drogy, ale i zbraně.

 

 

Zdroj: Twitter, TMZ

Články, které by tě mohly zajímat