Právě vysíláme

Potvrzeno: Eva Burešová čeká miminko! Ukázala těhotenské bříško

4. dubna 2022 9:10
Potvrzeno: Eva Burešová čeká miminko! Ukázala těhotenské bříško

O těhotenství Evy Burešové si nešeptal jen celý showbyznys, ale také fanoušci. Už je konec všem spekulacím, Eva konečně kápla božskou. Těhotenství oznámila společně s partnerem Přemkem Forejtem v show Tvoje tvář má známý hlas.

Eva těhotentví dlouho tajila, a i když ji prozrazovalo rostoucí bříško, mlžila. Poprvé fanouškům na instagramu něco naznačila v neděli ráno, když prohlásila: „Ahoj! Krásnou neděli všem vám přeji. A kdo má chuť na trochu romantiky s předstihem, už dnes na Voyo vychází sedmá epizoda show Tvoje tvář má známý hlas. Hned co bude venku, se vám opět ozvu.“

V sedmém díle show Tvoje tvář má známý hlas se diváci kromě vystoupení osmičky účinkujících pak dočkali i speciálního hudebního čísla porotkyně Evy Burešové a jejího snoubence, šéfkuchaře Přemka Forejta. Zazpívali si romantický duet Us, který v originále zpívají Alicia Keys a James Bay. Během vystoupení Eva oznámila krásnou novinu a odhalila těhotenské bříško.

„Tam kde to kouzelné vše začalo, jsme to celé také oznámili písní. Tvoje tvář bude mít známý hlas, teď ještě jestli po tátovi, nebo po mámě. Bude nás 5! Omlouvám se, že jsme vám to neřekli dříve, ale z provozních důvodů můžeme opravdu až nyní. Víme, že to určitě pochopíte,“ napsala herečka k příspěvku na instagramu, ke kterému připojila fotografie s bříškem a synem Nathanem.

Na romantické vyznání se můžete podívat už nyní na Voyo, na televizních obrazovkách bude sedmý díl až v neděli 10. dubna 2022 na TV Nova.

Články, které by tě mohly zajímat