Právě vysíláme

Před porotu Superstar předstoupí drag queen. Obstojí se svým hlasem?

18. září 2021 8:10
Před porotu Superstar předstoupí drag queen. Obstojí se svým hlasem?

Superstar s každou svou sérií přiláká různé typy osobností. V neděli před porotu předstoupí drag queen známá jako Smokee, která se pokusí se svým zpěvem postoupit do dalšího kola. Okouzlí porotu?

Finálová kola Superstar se pomalu blíží. Než však začne živé vysílání, mohou se diváci podívat, jak probíhaly castingy. Ve třetí epizodě letošní série soutěže se objeví nejen Chili z pořadu Masterchef, ale také drag queen vystupující pod jménem Smokee.

Smokee Kween se narodila jako muž, cítí se však být ženou. Její maminka tuto skutečnost na synovi pozorovala už od útlého dětství, kdy se nechoval jako ostatní kluci. Jako chlapec se Smokee navíc nikdy nechovala. Jak tvrdí, i když tak nevypadala, vždy se cítila být ženou. Podle toho si nyní upravuje svojí vizáž – chodí namalovaná, má udělané nehty a nosí dámské oblečení.

V doprovodu svého snoubence se Smokee pokusí zaujmout porotu a dokázat, že Superstar se může stát kdokoliv bez ohledu na pohlaví či orientaci. Bude však její odhodlání stačit? Nekompromisní porota složená z moderátora Evropy 2 Leoše Mareše, Pavola Habery, Mariána Čekovského, Patricie Pagáčové a Moniky Bagárové jí to rozhodně neusnadní.

Články, které by tě mohly zajímat