Právě vysíláme

Předávkovala se, byla v léčebně, drogy ale stále užívá. Jak Demi Lovato brání své rozhodnutí?

24. dubna 2021 8:10
Předávkovala se, byla v léčebně, drogy ale stále užívá. Jak Demi Lovato brání své rozhodnutí?

Demi Lovato se v novém dokumentu, ve kterém fanouškům prozradila vše o svém předávkování, přiznala, že není zcela „čistá“. Mnoho svých příznivců tím pobouřila, podle nich totiž hazarduje se svým životem. A tak se jim zpěvačka rozhodla svůj postoj vysvětlit.

Demi Lovato bojuje se závislostmi od teenagerského věku. Před více než deseti lety podstoupila svou první léčbu, která jí na čas od drog a alkoholu udržela dál. V roce 2018 však zpěvačka svým závislostem znovu podlehla a v červenci téhož léta se předávkovala. Její přátelé ji našli doslova za minutu dvanáct a když se posléze probudila v nemocnici, nic neviděla.

Ani nepříjemná zkušenost ji však nezabránila v tom alkohol i drogy nadále užívat. V novém dokumentu svým fanouškům přiznala, že není tak „čistá“, jak si doposud mohli myslet. I nadále pije alkohol a kouří marihuanu. Jak ale tvrdí, vše má pod kontrolou.

„Neznamená to, že když já piju a užívám drogy s mírou, může to tak dělat každý. Je to jen jedna z možností, která není pro všechny ta pravá,“ vysvětlila Lovato, která o svém novém stylu života dokonce nahrála píseň California Sober, v níž své rozhodnutí brání.

„Nepřišla jsem s tímhle termínem, jen jsem ho někde zaslechla. Řekla jsem si: ‚Jo, to ke mně sedí.‘ Myslím si ale, že spousta lidí tenhle termín vnímá jinak. To, co pro mnoho lidí znamená mít vše ‚pod kontrolou‘, může být pro jiného zcela přirozenou věcí,“ vysvětlila zpěvačka. „Neměli byste být nucení zůstat střízliví, když na to nejste připravení. Neměli byste to dělat kvůli ostatním, ale kvůli sobě,“ dodala.

Rodiče ani její manažer z rozhodnutí Lovato zůstat California Sober, však příliš radost nemají. Demi ví, že s touhle věcí zcela nesouhlasím. Co jsem se ale naučil je to, že pokud na ni budu tlačit, uteče. Nemůžu ji kontrolovat. Můžu být jen její nejlepší kamarád a doufat, že je v pohodě,“ uvedl Scooter Braun.

Svůj pohled na věc přinesl v dokumentu také Elton John, který se závislostí dříve také bojoval. „Promiňte, ale pokud pijete, začnete pít víc. Když si jednou vezmete pilulku, vezmete si později další,“ ví zpěvák z vlastní zkušenosti.

Zdroj: Music News, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat