Právě vysíláme

Předchozí vztahy Seleny Gomez byly jako „prokleté“, necítila se být rovna svému partnerovi

25. června 2021 8:10
Předchozí vztahy Seleny Gomez byly jako „prokleté“, necítila se být rovna svému partnerovi

Selena Gomez má za sebou několik vážných vztahů. Nejdéle chodila s Justinem Bieberem, který je již téměř dva roky ženatý s modelkou Hailey Baldwin. Zpěvačka nyní o svých bývalých partnerech promluvila a prozradila, že se jim nikdy necítila být rovna.

Selena Gomez věří, že její předchozí vztahy byly „prokleté“. Nikdy se podle svých slov necítila být rovna svému partnerovi. „Byla jsem příliš mladá na to, abych se s nimi podělila o určité věci,“ prozradila zpěvačka, která v minulosti podstoupila kvůli nemoci lupus transplantaci ledviny.

Nejdéle zpěvačka randila s Justinem Bieberem, s nímž s přestávkami vydržela dlouhých osm let. V roce 2017 pak deset měsíců chodila se zpěvákem The Weekndem, který po rozchodu s Gomez vydal o jejich vztahu hned několik písní.

Před rokem vydala Gomez album, které nazvala Rare, v překladu „vzácná“. Má odkazovat na to, jak chce zpěvačka žít svůj život. „V minulých vztazích jsem se cítila méněcenná, potřebovala jsem zjistit, co to slovo pro mě znamená. A přesně takhle se chci cítit- vzácná,“ prozradila Gomez, která zároveň uvedla, že v minulosti několikrát vyhledala odbornou psychologickou pomoc.

Články, které by tě mohly zajímat