Právě vysíláme

Premiéra: Kapela Fate Magazine představuje singl Waste Your Time z desky Beztíže

27. října 2022 10:00
Premiéra: Kapela Fate Magazine představuje singl Waste Your Time z desky Beztíže

Kapela Fate Magazine představuje zbrusu nový singl Waste Your Time!

Skladba Waste Your Time zároveň na trh uvede novinkové album Beztíže, které vychází v pátek 28. října 2022. Přesně po 14 letech, 14 nových autorských písní nabitých pozitivní energií, díky které se i kapela Fate Magazine dokázala vrátit na hudební scénu!

Singl Waste Your Time je o vztahu dvou lidí, kde by jeden z partnerů rád, všemi dostupnými silami, ovládnul toho druhého. „Naše srdce nám vždy napoví, jestli naše životní cesty a vztahy jsou pro nás to pravé. Stačí mu jen naslouchat a najít sílu k rozhodnutí… Song je energická tempovka, která posluchače rozhodně nenechá stát na místě,“ říká frontman kapely David Adámek.

 

Waste Your Time má i svoji českou verzi, která nese název Beztíže. „Stejně tomu bylo i u úspěšného singlu Runaway. Vlastně na celé nové desce kombinujeme češtinu s angličtinou, baví nás to a pro naše fanoušky to není nic nového. Za mě osobně je díky tomu deska hodně barevná, osobitá, některé texty jsem měl prostě potřebu nazpívat česky a tím i určitou osobní zpověď přiblížit více našim skalním fans,“ dodává David.

Rok 2023 bude pro Fate Magazine i návratovým rokem na koncertní pódia, na což se všichni velmi těší a momentálně veškerý svůj volný čas tráví ve zkušebně.

Články, které by tě mohly zajímat